Futbol

Futbol femení

Ubicació: URL mapa
Horari: Dissabte 15 Set de 09:00 a 15:00
Contacte : futbol.femeni@panteresgrogues.cat

 
Modalitat: Futbol 5
Preu: 15 € sòcies / 20 € no sòcies 

NORMES DE COMPETICIÓ

La modalitat de competició serà futbol sala (Futbol 5). Es jugarà en un terreny de joc de gespa artificial. La competició constarà de máxim de 10 equips, amb un mínim de 7 jugadores i de 12 com a màxim.

Les regles de joc aplicades seran les que estableix el reglament oficial de la Federació Catalana de Futbol.

La jugadora que vegi dues targetes grogues en un mateix partit serà expulsada, tot i que això no significarà que se la sancioni pel partit posterior. Si una jugadora és amonestada amb targeta vermella directa se la sancionarà amb un partit, el següent que es disputi. La jugadora que vegi 4 targetes grogues al llarg del torneig també haurà de complir un partit de sanció.

La competició constarà de dues fases: la primera en format de lligueta, en la que tots els equips d'un mateix grup disputaran un partit contra la resta d'equips del seu grup. Un cop finalitzada aquesta fase, començarà la segona, en la que es jugaran eliminatòries a partit únic. La distribució de les eliminatòries es realitzarà tenint en compte la classificació obtinguda en la primera fase.

Hi haurà trofeus per a la portera menys golejada i per a la jugadora que marqui més gols.

NORMES ADDICIONALS

Les persones interessades es podran inscriure individualment si no pertanyen a cap equip. En aquest cas, l'organització decidirà amb quin equip participarà aquesta persona.

Si un equip disposa de menys de cinc jugadores per disputar un partit, aquest se suspendrà i l'equip en qüestió perdrà el partit per 3-0.

Una jugadora inscrita en un equip no podrà, en cap moment, jugar amb cap altre conjunt durant el torneig.

Les jugadores hauran de jugar durant tot el torneig amb el mateix dorsal i serà imprescindible avisar a l'organització de qualsevol canvi o modificació.

IMPORTANT: En cas que hi hagi alguna jugadora lesionada els dies anteriors al torneig i es vulgui substitir per una altra jugadora no inscrita, caldrà avisar l'organització amb almenys 72 hores d'antel·lació a l'inici del torneig a fi de poder tramitar l'assegurança mèdica pertinent. No s'acceptaran jugadores d'última hora sense assegurança.

Darreres notícies

Col.laboradors

Segueix el torneig

Dona't d'alta a la llista de distribució de Panteresports

 Logo PG sin fondo