Futbol

Ubicació: URL mapa
Horari: Dissabte 15 Set de 09:00 a 15:00
Contacte : futbol.femeni@panteresgrogues.cat

 
Modalitat: Futbol 5
Preu: 15 € sòcies / 20 € no sòcies 

NORMES DE COMPETICIÓ

La modalitat de competició serà futbol sala (Futbol 5). Es jugarà en un terreny de joc de gespa artificial. La competició constarà de máxim de 10 equips, amb un mínim de 7 jugadores i de 12 com a màxim.

Les regles de joc aplicades seran les que estableix el reglament oficial de la Federació Catalana de Futbol.

La jugadora que vegi dues targetes grogues en un mateix partit serà expulsada, tot i que això no significarà que se la sancioni pel partit posterior. Si una jugadora és amonestada amb targeta vermella directa se la sancionarà amb un partit, el següent que es disputi. La jugadora que vegi 4 targetes grogues al llarg del torneig també haurà de complir un partit de sanció.

La competició constarà de dues fases: la primera en format de lligueta, en la que tots els equips d'un mateix grup disputaran un partit contra la resta d'equips del seu grup. Un cop finalitzada aquesta fase, començarà la segona, en la que es jugaran eliminatòries a partit únic. La distribució de les eliminatòries es realitzarà tenint en compte la classificació obtinguda en la primera fase.

Hi haurà trofeus per a la portera menys golejada i per a la jugadora que marqui més gols.

NORMES ADDICIONALS

Les persones interessades es podran inscriure individualment si no pertanyen a cap equip. En aquest cas, l'organització decidirà amb quin equip participarà aquesta persona.

Si un equip disposa de menys de cinc jugadores per disputar un partit, aquest se suspendrà i l'equip en qüestió perdrà el partit per 3-0.

Una jugadora inscrita en un equip no podrà, en cap moment, jugar amb cap altre conjunt durant el torneig.

Les jugadores hauran de jugar durant tot el torneig amb el mateix dorsal i serà imprescindible avisar a l'organització de qualsevol canvi o modificació.

IMPORTANT: En cas que hi hagi alguna jugadora lesionada els dies anteriors al torneig i es vulgui substitir per una altra jugadora no inscrita, caldrà avisar l'organització amb almenys 72 hores d'antel·lació a l'inici del torneig a fi de poder tramitar l'assegurança mèdica pertinent. No s'acceptaran jugadores d'última hora sense assegurança.

Ubicació: Campos La Catalana - Carrer del Dr. Aiguader, 58, 08003 Barcelona - Metro L4 Barceloneta URL mapa
Horari: Dissabte 15 Set de 10:00 a 18:00
Contacte : futbol.masculi@panteresgrogues.cat

CONFIRMAT: organitzem el torneig de futbol 7. Registre obert! Fes clic al botó vermell de la dreta.

NORMES DE COMPETICIÓ

La modalitat de competició serà futbol-7. Es jugarà en un terreny de joc de gespa artificial. La competició constarà d'entre 12 i 16 equips, depenent del número de participants inscrits.

Cada equip tindrà com a mínim 7 jugadors i 12 com a màxim.

Les normes de joc seran les que estableix el reglament oficial de la FIFA. Es jugarà, però, SENSE NORMA DE FORA DE JOC. El jugador que vegi dues targetes grogues durant un partit serà expulsat, sense que això comporti sanció per als partits posteriors. Si un jugador és amonestat amb tarjeta vermella directa, se'l sancionarà sense poder jugar el proper partit. El jugador que, durant tot el torneig, vegi 3 targetes grogues, complirà un partit de sanció sense poder jugar.

No serà necessari avisar a l'àrbitre per realitzar substitucions, sempre i quan hi hagi sempre un mínim de cinc jugadors sobre el terreny de joc, i un màxim de set.

La competició constarà de dues fases, la primera en format de lligueta (dos grups), en la qual tots els equips d'un mateix grup jugaran un partit contra els altres partits del seu grup. Una vegada acabada aquesta fase, s'iniciarà la fase d'eliminatòries, que seran a partit únic. La distribució de les eliminatòries es realitzarà en base a la classificació obtinguda en la primera fase.

La duració dels partits es determinarà en el moment en que es conegui la quantitat d'equips i participants inscrits al torneig.

S'otorgarà trofeu al millor jugador del torneig en base a votació. Hi haurà, tanmateix, trofeu per al porter menys golejat i per al jugador que marqui més gols durant el torneig.

NORMES ADDICIONALS

Hi haurà un màxim de 12 jugadors per equip. Hi ha la possibilitat d'inscriure's individualments si no es pertany a cap equip. La organització serà qui indiqui l'equip en el que participarà.

Si un equip disposa de menys de cinc jugadors per disputar un partit, aquest quedarà anul·lat i es donarà a l'equip en qüestió com a perdedor amb el resultat de 3-0.

Un jugador inscrit en un equip no pot, en cap moment, jugar amb un equip diferent durant el torneig.

Els jugadors hauran de jugar durant tot el torneig amb el mateix dorsal, sent imprescindible avisar a la Organització qualsevol canvi o modificació en aquest sentit.

A l'inici del torneig es crearà un Comitè de Disciplina, format pels responsables del torneig i el capità de cadascun dels equips, així com persones amb una trajectòria contrastada dins de l'àmbit esportiu LGBT. Aquest Comitè serà l'encarregat d'analitzar, decidir i sancionar si s'escaiés, possibles faltes de disciplina, ètica, comportament, o de qualsevol altra circumstància que requerís ser debatuda. La decisió d'aquest Comitè és vinculant i no podrà ser recorreguda.

 

Contactes:

futbol.masculi@panteresgrogues.cat

Darreres notícies

Col.laboradors

Segueix el torneig

Dona't d'alta a la llista de distribució de Panteresports

 Logo PG sin fondo